Kerk bezoeken?

De Hillegondakerk is voor bezichtiging vrij te bezoeken. Een groot deel van de week is de koster aanwezig en dan staat de deur voor u open. Met uitzondering van de zondagen i.v.m. de erediensten.

Tussen april en december heeft de kerk een speciale openstelling op iedere woensdag en zaterdag van 10.30 tot 12.30 uur. U kunt dan terecht voor een bezichtiging maar ook een kopje koffie/thee drinken en voor gesprek. Vrijwilligers van de 'Open kerk' heten u van harte welkom.

Deze openstellingen zijn onder voorbehoud van trouw- of rouwdiensten.

Het adres van de Hillegondakerk is Kerkdreef 2, 3054 GS Rotterdam. De kerk is ook toegankelijk via het monumentale hek aan de Kerkstraat 43.

De Hillegondakerk is te bereiken met Stadsbus 35, Tramlijn 4 en Bus 174. Kijk voor gedetailleerde informatie op OV9292.

Er is geen ruime parkeergelegenheid rondom de Hillegondakerk. In de omgeving is het betaald parkeren.